Info

Zomerlicht Festival in Beek

Welkom op de website van het Zomerlicht Festival in Beek. In 2016 zal het Zomerlicht Festival plaatsvinden op 25 en 26 juni. Dit betekent 2 dagen genieten van muziek, verrassende festival acts, een lifestyle markt,  elkaar, heerlijk eten & drinken in het mooie, sfeervolle park Genbroek! Mensen uit Beek wordt aangeraden zoveel mogelijk met de fiets of te voet naar het park te komen.

Het zomerlicht Festival:  Toegankelijk- Sfeer-Gezellig-Circus -Muziek-Jong talent- Ontdekken- Animatie- Natuur- Beleving-Familie- Zomer- Vuur-Passie

Wij zien jullie graag terug op 25 en 26 juni 2016!

 

Huisreglement

Op dit huishoudelijk reglement zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Bij het betreden van het festivalterrein kan er gefouilleerd worden.
 2. Ten strengste verboden op het festivalterrein: crowdsurfen, graffiti en open vuur.
 3. Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: (alcoholische) dranken,  eten, glaswerk, blik, drugs, vuurwerk, BBQ’s/gasstellen,(vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur.
 4. Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera's met verwisselbare lenzen. Digitale camera's, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur.
 5. Het is toegestaan honden mee te nemen, mits aangelijnd.
 6. Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.
 7. In tenten, besloten ruimtes, etc. mag niet gerookt worden.
 8. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.
 9. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het programma is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 10. Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.
 11. Festival Zomerlicht Festival is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 12. Geluidsapparatuur kan gehoorbeschadiging veroorzaken! De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan.